KÜTAHYA / ŞAPHANE - Şaphane Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Okul Dışı Eğitim

Nis

Egep kapsamında Şaphane Halk Kütüphanesinde okul dışı eğitim etkinliği olarak ''Kutadgu Bilig Okumaları'' yapılmıştır. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Fadime BOZBEY ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emine A.DEDE rehberliğinde öğrencilerimiz Yusuf Has Hacip'in bu önemli eseri Kutadgu Bilig'i inceleyip eser hakkındaki fikirlerini birbirlerine aktarmışlardır.

Nis

Okulumuz Fizik Öğretmeni Muammer ALPASLAN rehberliği ve okulumuz 12/B sınıfı öğrencilerinin katılımıyla, Şaphane Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencilerine robotik kodlama eğitimi verildi. Makey Makey set kullanarak piyano tuşları yerine  farklı sebze ve meyvelere atanmış notalarla müzik dersinin daha keyifli ve daha akılda kalıcı bir şekilde işlenmesi amaçlandı.